Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Το e-shop Sofis Candles παρέχει τις υπηρεσίες του στους πελάτες του εφόσον από πλευράς τους έχουν αποδεκτεί τους παρακάτω Όρους Χρήσης.Αν πραγματοποιήσετε παραγγελίες στο e-shop μας σημαίνει πως έχετε αποδεχτεί τους όρους αυτόματα.Παρακαλούμε όπως τους διαβάζετε προσεκτικά και συχνά, για τυχόν αλλαγές που μπορεί να γίνουν χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες μας.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Το περιεχόμενο του e-shop Sofis Candles όπως κείμενα ,εικόνες,φωτογραφίες, εμπορικό σήμα κ.λ.π. είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύεται από τους Ελληνικούς αλλά και Διεθνείς νόμους περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.Απαγορεύεται η χρήση ή η αναδημοσίευση άμεση ή έμμεση  προϊόντων μας,περιεχόμενο του e-shop προς όφελος άλλης εμπορικής ή μη επιχείρησης χωρίς την έγγραφη  συγκατάθεσή μας.  Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων .

                                                                                       
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Το e-shop Sofis Candles παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβαση και χρήση στο e-shop Sofis Candles για τις παραγγελίες και την επικοινωνία μαζί μας.Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση  διακόπτει την πρόσβαση και την άδεια χρήσης που σας έχουμε χορηγήσει.
Η εταιρεία Sofis-Candles διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο.
Οποιαδήποτε διαφωνία που έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του e-shop Sofis Candles,τις υπηρεσίες μας ή τα προϊόντα μας που πωλούνται μέσω αυτού,θα γίνεται πρώτα προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά.Αν αυτό δεν είναι δυνατό οι διαφωνίες θα επιλύονται από τα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας στο site μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Sofis Candles.Xρησιμοποιούνται από εμάς και μόνο για την διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας,για την επικοινωνία μαζί σας ή για την προώθηση ενημερωτικών emails της εταιρείας μας.Σας διαβεβαιώνουμε πως σε καμιά περίπτωση δεν διατίθενται σε τρίτους και όποιος χρήστης επιθυμεί μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των στοιχείων του.Κάθε αναπαραγωγή με ή χωρίς επεξεργασία σε οποιοδήποτε μέσο, απαγορεύεται αν δεν υπάρχει έγγραφη άδεια από το Sofis Candles.Οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με το Ν.2121/93 και τους κανόνες που ισχύουν.Οι δημιουργίες μας, τα κείμενα και οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Sofis Candles.H εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε πληροφορία. Θεωρούμε ότι οι χρήστες του Sofis-candles.gr έχουν διαβάσει και έχουν αποδεχτεί το παρόν κείμενο με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ                                                                                        

 • Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών.
 • Επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και χωρίς να έχει υποστεί οποαδήποτε φθορά η αλλοίωση. 
 • Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2155512470 για πληροφορίες  και διευκρινήσεις για την επιστροφή προϊόντος που θέλετε.
 • Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεία μας σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.
 • Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στο σύνολό τους.  
 • Δεν δεχόμαστε επιστροφές για προιόντα που έχουμε φτιάξει για σας κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

   

 • ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

  Για την εξυπηρέτησή σας η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX COURIER.

   

 • ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟϊΟΝΤΩΝ.

  Παραγγελίες που καταχωρούνται στο e-shop μας,παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών αναλόγως και τον προορισμό που επιλέγετε.Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 19:00.

 •  

   

   

 • ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.                                                                                                                                                                                                            (Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. 24%).

   

   

   

  1.ΕΞΟΔΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

   

 • Αποστολή βάρους έως 4 κιλά        5,00 ευρώ                                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                   

  2.ΕΞΟΔΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

   

 • Αποστολή βάρους έως 4 κιλά        5,00 ευρώ  

 

 

 • 3.ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.                                                                                               

   

 • Τα έξοδα αντικαταβολής είναι        2,5 ευρώ                                                   

   

 

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60,00 ΕΥΡΩ.

   

 • Αν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής της παραγγελία σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  *Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίησ

 

 • ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 

 • 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

  Πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος στον υπάλληλο της SPEEDEX COURIER.

   

 • 2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα πληρώνετε απευθείας στο ταμείο.

   

 • 3.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 

 • 4.
 • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Discover, Diners Club
 • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass