Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Προφίλ

 

Κερί….ένα αισθησιακό άγγιγμα των προσωπικών σας στιγμών. Η φλόγα του ζεσταίνει και ομορφαίνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα.

 

Ένα καλλιτέχνημα που εντυπωσιάζει στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

…Αυτά μας ενέπνευσαν ώστε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά και ιδιαίτερα κεριά φτιαγμένα στο χέρι με φροντίδα και μεράκι. Με έμφαση στη λεπτομέρεια διαλέξαμε σπάνια και πρωτότυπα φυσικά υλικά, ελπίζοντας η φλόγα καθενός από αυτά να σας ταξιδεύει στο όνειρο.

 

Παράλληλα όμως το ανήσυχο πνεύμα μας, μας οδήγησε και σε άλλα μονοπάτια δημιουργίας. Αναμίξαμε πολλά υλικά και πειραματιστήκαμε χρησιμοποιώντας διάφορες  τεχνικές. Αφήσαμε την φαντασία μας ελεύθερη και φτιάξαμε για σας καινούριες σειρές προϊόντων. Είναι απόλυτα χειροποίητα με αποτέλεσμα κάθε κομμάτι να είναι μοναδικό. Γυάλες, βάζα, κεραμίδια, ξύλο και τόσα άλλα…

 

Περιηγηθείτε στο e-shop μας, απολαύστε τις δημιουργίες μας και επιλέξτε ότι σας αρέσει για το χώρο σας ή χαρίστε τα σαν δώρα για τους αγαπημένους σας.

    

                                                                                   Είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψουν!!!!